S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 1 Haziran 2020 #11 ErayCangül dedi: Hard diskimi değiştirmeli miyim? Farklı bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Bir Error Scan'den test yapıp atabilir misiniz? GhosT1 dedi: Arada bir 60 olduğunu görüyorum flash disk ile aktarımlarda onun haricinde SSD'den HDD'ye aktarımda ilk başlarda 350 MB aktarım yapıyor sonra 140-80 arsı gidiyor. Genişletmek için tıkla... SSD'nin ve HDD'nin okuma/yazma hız farkı kısaca.
ErayCangül dedi: Hard diskimi değiştirmeli miyim? Farklı bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Bir Error Scan'den test yapıp atabilir misiniz? GhosT1 dedi: Arada bir 60 olduğunu görüyorum flash disk ile aktarımlarda onun haricinde SSD'den HDD'ye aktarımda ilk başlarda 350 MB aktarım yapıyor sonra 140-80 arsı gidiyor. Genişletmek için tıkla... SSD'nin ve HDD'nin okuma/yazma hız farkı kısaca.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #12 ErayCangül dedi: Hard diskimi değiştirmeli miyim? Farklı bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Bence değiştirmeyin. Bad sector testi yapın sonucu atın ona göre değiştirme için bilgiler vereceğiz. (Quik scan kapalı olsun)
ErayCangül dedi: Hard diskimi değiştirmeli miyim? Farklı bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Bence değiştirmeyin. Bad sector testi yapın sonucu atın ona göre değiştirme için bilgiler vereceğiz. (Quik scan kapalı olsun)
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 1 Haziran 2020 #13 GhosT1 dedi: Quik Genişletmek için tıkla... Quick diye yazılması lazım değil mi? (ben öyle biliyorum)
GhosT1 dedi: Quik Genişletmek için tıkla... Quick diye yazılması lazım değil mi? (ben öyle biliyorum)
ErayCangül Megapat Katılım 26 Temmuz 2017 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #14 Yaklaşık 8-9 dakikadır error scan yapıyorum çok yavaş ilerliyor fakat bir sorun görünmüyor.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 1 Haziran 2020 #15 ErayCangül dedi: Yaklaşık 8-9 dakikadır error scan yapıyorum çok yavaş ilerliyor fakat bir sorun görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Biraz bekleyin, sorun varsa kendini belli edecektir.
ErayCangül dedi: Yaklaşık 8-9 dakikadır error scan yapıyorum çok yavaş ilerliyor fakat bir sorun görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Biraz bekleyin, sorun varsa kendini belli edecektir.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #16 SaviorAngel™ dedi: Quick diye yazılması lazım değil mi? (Ben öyle biliyorum) Genişletmek için tıkla... Hata olmuş boş verin orasını.
SaviorAngel™ dedi: Quick diye yazılması lazım değil mi? (Ben öyle biliyorum) Genişletmek için tıkla... Hata olmuş boş verin orasını.
ErayCangül Megapat Katılım 26 Temmuz 2017 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #17 Sonuç budur. Dosya Ekleri scan.png 50,9 KB · Görüntüleme: 48
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 2 Haziran 2020 #18 ErayCangül dedi: Sonuç budur. Genişletmek için tıkla... Beni yazma/okuma hızındaki iniş ve çıkış şüphelendirmişti fakat buna göre bir sorun yok HDD'de.
ErayCangül dedi: Sonuç budur. Genişletmek için tıkla... Beni yazma/okuma hızındaki iniş ve çıkış şüphelendirmişti fakat buna göre bir sorun yok HDD'de.
ErayCangül Megapat Katılım 26 Temmuz 2017 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #19 İlginiz ve yardımlarınız için teşekkürler.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #20 ErayCangül dedi: Sonuç budur. Genişletmek için tıkla... Sorun yok güle güle kullanın.