Sharpie Kilopat Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 82 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fenerbahçe U-15 Stoper 9 Haziran 2019 #1 Bugün laptop harddisk merak ettim ve içini açtım PC 2010 yılından kalma. Birçok kez bilgisayarcıya gitti ve harddiski açtığımda böyle bir şeyle karşılaştım. Normal mi? Yani uyumlu mu orada silgiyle benzer bir şey var. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2019
Bugün laptop harddisk merak ettim ve içini açtım PC 2010 yılından kalma. Birçok kez bilgisayarcıya gitti ve harddiski açtığımda böyle bir şeyle karşılaştım. Normal mi? Yani uyumlu mu orada silgiyle benzer bir şey var.
IIBySinyoRII Kilopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makina Mühendisi 9 Haziran 2019 #2 Anormal bişey görünmüyor.
Sharpie Kilopat Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 82 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fenerbahçe U-15 Stoper 11 Haziran 2019 #3 IIBySinyoRII dedi: Anormal bişey görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Harddiskin düz olması lazım değil mi
IIBySinyoRII dedi: Anormal bişey görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Harddiskin düz olması lazım değil mi