Z zombi44 Hectopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 10 29 Haziran 2015 #1 2 TB harddiskimde Windows kuruluydu ve ben ssd aldım. Format için gerekli Windows şu an USB belleğimdedir. Sadece biostan nasıl yapıldığını ve c sürücüsünü nasıl ssd yapacağımı bilmiyorum. Adım adım anlatacak biri çıkarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2015
2 TB harddiskimde Windows kuruluydu ve ben ssd aldım. Format için gerekli Windows şu an USB belleğimdedir. Sadece biostan nasıl yapıldığını ve c sürücüsünü nasıl ssd yapacağımı bilmiyorum. Adım adım anlatacak biri çıkarsa sevinirim.
Ahmet YEŞİL Hectopat Katılım 10 Mayıs 2015 Mesajlar 452 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2015 #2 Eğer harddiskinin içindekileri silmeden yapmak istiyorsan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Eğer formatlayıp yapmak istiyorsan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Umarım bu videolar yardımcı olur, kolay gelsin.
Eğer harddiskinin içindekileri silmeden yapmak istiyorsan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Eğer formatlayıp yapmak istiyorsan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Umarım bu videolar yardımcı olur, kolay gelsin.
G gezer3082 Kilopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 767 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2015 #3 Acronis'in bu tür yardımcı programları var. Onları kullanabilirsin. Ben öyle yapıp harddisk'ten harddisk'e Windows'u taşıdım.
Acronis'in bu tür yardımcı programları var. Onları kullanabilirsin. Ben öyle yapıp harddisk'ten harddisk'e Windows'u taşıdım.