Harddiskten başka harddiske Windows 10 taşınır mı?

Makaleler
2
Yer
9847
Daha fazla  
İnternette yeterli kaynak bulamadım. Olanlar çok eski ve bilgi verici değil. Mümkün müdür? Yoksa illa yeni HDD'ye W10 kurup eskisinden ona mı taşımak lazım? Yeni HDD'ye W10 kurduğumuzda eskideki W10 ne olacak? Birlikte çalışabilecekler mi? Nasıl bir yol öneriyorsunuz?

İnternette yeterli kaynak bulamadım. Olanlar çok eski ve bilgi verici değil. Mümkün müdür? Yoksa illa yeni HDD'ye W10 kurup eskisinden ona mı taşımak lazım? Yeni HDD'ye W10 kurduğumuzda eskideki W10 ne olacak? Birlikte çalışabilecekler mi? Nasıl bir yol öneriyorsunuz?
Önemli verilerinizi OneDrive'a yedekleyip yeni kurduğunuz Windows 10 ile eşitleme yapmanız gerekir.

Birlikte çalıştırabilirsiniz. Yani Dual Boot olayı olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı