Hardline ZMA ama farklı içerikleri var

Emirhan Yeşil

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Hepsiburada'dan aldığım Hardline ZMA'yı severek kullanıyorum ve tekrar almıştım. Fakat ürünün içerikleri çok farklı. 235mg magnezyum olanını supplementler satıcısından, 233mg magnezyum olan ise Hardline nutrition satıcısından. Çakma veya replika olabileceğinden korkuyorum vücuduma zararlı bir şey alayım istemem. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bunlar da ürünler.

Dosya Ekleri

• IMG_20240617_095711_533.jpg
    122,3 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20240617_095704_416.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 22
Ufak değişiklikler olabilir içinde normaldir, fakat ZMA önermem çünkü sahte bir supplement türü. Yani etkisi yok sayılır.

Ufak değişiklikler olabilir içinde normaldir, fakat ZMA önermem çünkü sahte bir supplement türü. Yani etkisi yok sayılır.

Etkisi var aslında, birkaç gün sonra kasım az ağrımaya başladı ve 5 saat uyusam bile zinde kalkmaya başladım. Bence paramın karşılığını hakkıyla veren ürün...

Etkisi var aslında, birkaç gün sonra kasım az ağrımaya başladı ve 5 saat uyusam bile zinde kalkmaya başladım. Bence paramın karşılığını hakkıyla veren ürün...
İşe yaradığı kanıtlanmamış bir ürün. Elde tutulur tek işe yaradığını söyleyen çalışma ise fonlandığı ortaya çıkan bir deneydir.

Ayrıca bunu icat eden kişinin de sporcularına steroid bastığı fark edildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…