H Hyhnos Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 132 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ekim 2020 #1 Böyle bir şeyi yapmak için hangi programları kullanabilirim? Ücretsiz olursa çok sevinirim.
Mr. Enver Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 757 Çözümler 8 Yer Avrupa Yakası 23 Ekim 2020 #2 Bunların %70'i Adobe After Effects programı ile yapılıyor. YouTube'da bir sürü eğitim videosu mevcuttur diye düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin.
Bunların %70'i Adobe After Effects programı ile yapılıyor. YouTube'da bir sürü eğitim videosu mevcuttur diye düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin.
H Hyhnos Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 132 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ekim 2020 #3 Mr. Enver dedi: Bunların %70'i Adobe After Effects programı ile yapılıyor. YouTube'da bir sürü eğitim videosu mevcuttur diye düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... After effects paralı diye biliyorum.
Mr. Enver dedi: Bunların %70'i Adobe After Effects programı ile yapılıyor. YouTube'da bir sürü eğitim videosu mevcuttur diye düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... After effects paralı diye biliyorum.
Mr. Enver Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 757 Çözümler 8 Yer Avrupa Yakası 23 Ekim 2020 #4 Hyhnos dedi: After effects paralı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef. :/
Xakif Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #5 Hyhnos dedi: Eki Görüntüle 712543 Böyle bir şeyi yapmak için hangi programları kullanabilirim? Ücretsiz olursa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... www.panzoid.com işini görebilir
Hyhnos dedi: Eki Görüntüle 712543 Böyle bir şeyi yapmak için hangi programları kullanabilirim? Ücretsiz olursa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... www.panzoid.com işini görebilir