Khaled Istom Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 224 Çözümler 6 Yer Batı Trakya 22 Haziran 2022 #11 XFarcus dedi: Gezginlerden herhangi bir şey indireceğine PC'ye benzin döküp yak daha iyi Genişletmek için tıkla... Niye hocam bende kullanmam da genellikle orijinal siteden alıp upload ediyorlar.
XFarcus dedi: Gezginlerden herhangi bir şey indireceğine PC'ye benzin döküp yak daha iyi Genişletmek için tıkla... Niye hocam bende kullanmam da genellikle orijinal siteden alıp upload ediyorlar.
XFarcus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.771 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 22 Haziran 2022 #12 Khaled Istom dedi: Niye hocam bende kullanmam da genellikle orijinal siteden alıp upload ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Gezginlerden download işlemi yaptığımız çoğu şey kelogger yada trojan virüsü taşıyor. Ben seneler önce kullanmayı bıraktım. Orjinal sitesinden ulaşmak çok zor değil artık. Yeni nesil zehir gibi
Khaled Istom dedi: Niye hocam bende kullanmam da genellikle orijinal siteden alıp upload ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Gezginlerden download işlemi yaptığımız çoğu şey kelogger yada trojan virüsü taşıyor. Ben seneler önce kullanmayı bıraktım. Orjinal sitesinden ulaşmak çok zor değil artık. Yeni nesil zehir gibi