Speezy Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #1 Selam millet, Steam için almaya çalıştığım GIF'li profil resmi, maalesef gizleniyor, yardımcı olacak var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2023
Selam millet, Steam için almaya çalıştığım GIF'li profil resmi, maalesef gizleniyor, yardımcı olacak var mı acaba?
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 27 Temmuz 2023 #2 Steam hesap ayarları kısmında tercihler sayfası üzerinden yetişkin içeriğe izin verip dener misin? Artı 0 Eksi
Fruittt Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 101 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #3 Steam ayarlarından tercihleri düzenlemeniz gerekiyor. Cinsel içerikler vs. sende kapalı olmalı, alacağın avatara bakacak olursak. Artı 0 Eksi
Steam ayarlarından tercihleri düzenlemeniz gerekiyor. Cinsel içerikler vs. sende kapalı olmalı, alacağın avatara bakacak olursak.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 27 Temmuz 2023 #4 Fruittt dedi: Steam ayarlarından tercihleri düzenlemeniz gerekiyor. Cinsel içerikler vs. sende kapalı olmalı, alacağın avatara bakacak olursak. Genişletmek için tıkla... Çok kaliteli bir avatar olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Fruittt dedi: Steam ayarlarından tercihleri düzenlemeniz gerekiyor. Cinsel içerikler vs. sende kapalı olmalı, alacağın avatara bakacak olursak. Genişletmek için tıkla... Çok kaliteli bir avatar olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler.
Fruittt Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 101 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #5 sweiss dedi: Çok kaliteli bir avatar olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler. Eki Görüntüle 1879037 Genişletmek için tıkla... Hayalimdir Artı 0 Eksi
sweiss dedi: Çok kaliteli bir avatar olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler. Eki Görüntüle 1879037 Genişletmek için tıkla... Hayalimdir
KS KS Speezy Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #6 sweiss dedi: Çok kaliteli bir avatar olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler. Eki Görüntüle 1879037 Genişletmek için tıkla... Evet öyle Artı 0 Eksi
sweiss dedi: Çok kaliteli bir avatar olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler. Eki Görüntüle 1879037 Genişletmek için tıkla... Evet öyle