Sncroow Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 Merhaba. Altta belirttiğim duvar kağıdını hareketli halini nereden bulabilirim?
Maedhros19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 1.006 Çözümler 1 22 Mart 2021 #2 Wallpaper Engine üzerinde vardır diye tahmin ediyorum.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 22 Mart 2021 #3 V'ye basıp sinematiğe geçip ekran kaydı alarak bunu da uygulamada (Vardır illaki) hareketli duvar kayığı yapabilirsin.
V'ye basıp sinematiğe geçip ekran kaydı alarak bunu da uygulamada (Vardır illaki) hareketli duvar kayığı yapabilirsin.
Sncroow Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #4 The Theseus dedi: V'ye basıp sinematiğe geçip ekran kaydı alarak bunu da uygulamada (Vardır illaki) hareketli duvar kayığı yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Saol güzel fikir fakat animasyon 25-30 fps gibi geldi gözüme. Sabit 60 olanı bulsam daha iyi olabilir.
The Theseus dedi: V'ye basıp sinematiğe geçip ekran kaydı alarak bunu da uygulamada (Vardır illaki) hareketli duvar kayığı yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Saol güzel fikir fakat animasyon 25-30 fps gibi geldi gözüme. Sabit 60 olanı bulsam daha iyi olabilir.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 22 Mart 2021 #5 Sncroow dedi: Saol güzel fikir fakat animasyon 25-30 fps gibi geldi gözüme. Sabit 60 olanı bulsam daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyun sende var sandım Bulursun ya 4k olanları da var nette ama şimdi düşününce Dead Aye açıkken düşman öldürürken bir kayıt olsa efsane olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şöyle bir şey var aslında.
Sncroow dedi: Saol güzel fikir fakat animasyon 25-30 fps gibi geldi gözüme. Sabit 60 olanı bulsam daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyun sende var sandım Bulursun ya 4k olanları da var nette ama şimdi düşününce Dead Aye açıkken düşman öldürürken bir kayıt olsa efsane olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şöyle bir şey var aslında.
Sncroow Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #6 The Theseus dedi: Oyun sende var sandım Bulursun ya 4k olanları da var nette ama şimdi düşününce Dead Aye açıkken düşman öldürürken bir kayıt olsa efsane olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şöyle bir şey var aslında. Genişletmek için tıkla... Oyun bende var, var ama dediğim gibi o ss aldığım yerdeki animasyonun fps i düşük gibi.
The Theseus dedi: Oyun sende var sandım Bulursun ya 4k olanları da var nette ama şimdi düşününce Dead Aye açıkken düşman öldürürken bir kayıt olsa efsane olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şöyle bir şey var aslında. Genişletmek için tıkla... Oyun bende var, var ama dediğim gibi o ss aldığım yerdeki animasyonun fps i düşük gibi.