Şimdi benim bir giriş sayfam var ve bunda kullanıcı adı textbox'ına mesela Ahmet yazınca giriş yapmasını istiyorum. Bir de harf duyarılığını kaldırıp Ahmet, Ahmet, Ahmet bu üçüyle de giriş yapmasını istiyorum ama başka bir şeyle giriş yapmasın. Biri bana kodunu atabilir mi?
Şimdi benim bir giriş sayfam var ve bunda kullanıcı adı textbox'ına mesela Ahmet yazınca giriş yapmasını istiyorum. Bir de harf duyarılığını kaldırıp Ahmet, Ahmet, Ahmet bu üçüyle de giriş yapmasını istiyorum ama başka bir şeyle giriş yapmasın. Biri bana kodunu atabilir mi?
Seçenekler aynı değil mi? Harf duyarlılığı kalkarsa zaten büyük küçük harfli kullanıcı adları da aynı yere yönlendirilecek. Yani biri Ahmet, biri ahmet olursa ikisi de aynı kullanıcı sayfasına erişecek. İstediğiniz de bu zaten.
TextBox'a girilen değerin ilk harfini büyüğe çevirip diğer harfleri küçüğe çevirirseniz ahmet "Ahmet", aHmeT de yine "Ahmet" olarak çıkacak ve aynı yere yönlendirilecektir.
Seçenekler aynı değil mi? Harf duyarlılığı kalkarsa zaten büyük küçük harfli kullanıcı adları da aynı yere yönlendirilecek. Yani biri Ahmet, biri Ahmet olursa ikisi de aynı kullanıcı sayfasına erişecek. İstediğiniz de bu zaten.
Textbox'a girilen değerin ilk harfini büyüğe çevirip diğer harfleri küçüğe çevirirseniz Ahmet "Ahmet", Ahmet de yine "Ahmet" olarak çıkacak ve aynı yere yönlendirilecektir.