Harfsız/simgeli klavye onerisi

Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Software Developer
Merhaba, buyuk Enter'a sahip harfsiz klavye ariyorum. Boyle bir ürün var mi bilmiyorum. Renkli ve noktali sekilde keycap satiliyor fakat ürün olarak bulamadim. Buldugum ürün: GMK Dots - Group-Buy Mechanical Keyboard Kit - European Proxy - Biip Designs - Buy NOW with FREE shipping to the EU | CandyKeys Online Store | Candykeys

Enter'inin buyuk, harfsiz/nokta simgeli olmasi yeterli. Ürün bulamadigim için bütçe konusunda bir fikrim yok fakat ne kadar uygun olursa o kadar memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ISO layout bulabileceğinizi düşünmüyorum.

Merhaba, buyuk Enter'a sahip harfsiz klavye ariyorum. Boyle bir ürün var mi bilmiyorum. Renkli ve noktali sekilde keycap satiliyor fakat ürün olarak bulamadim. Buldugum ürün: GMK Dots - Group-Buy Mechanical Keyboard Kit - European Proxy - Biip Designs - Buy NOW with FREE shipping to the EU | CandyKeys Online Store | Candykeys

Enter'inin buyuk, harfsiz/nokta simgeli olmasi yeterli. Ürün bulamadigim için bütçe konusunda bir fikrim yok fakat ne kadar uygun olursa o kadar memnun olurum.

surdaki set bahsettigin GMK Dots keycap setinin cakma versiyonu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı