MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 508 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mart 2024 #1 Merhaba, iş yerimizde kullanılmak üzere 1 TB harici HDD tavsiyesi istiyorum. Bu konuda önerileriniz nelerdir?
Merhaba, iş yerimizde kullanılmak üzere 1 TB harici HDD tavsiyesi istiyorum. Bu konuda önerileriniz nelerdir?
EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #2 Amazon.com.tr Toshiba Canvio Ready 1TB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk Siyah HDTP310EK3AA Fiyatı, Yorumları - Trendyol Toshiba Canvio Ready 1TB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk Siyah HDTP310EK3AA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com bu ikisinden birini alman iyi olur, seagate 1 tb hdd kullanmıştım bundan önce ve çok başarılı bir harici hdd yi
Amazon.com.tr Toshiba Canvio Ready 1TB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk Siyah HDTP310EK3AA Fiyatı, Yorumları - Trendyol Toshiba Canvio Ready 1TB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk Siyah HDTP310EK3AA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com bu ikisinden birini alman iyi olur, seagate 1 tb hdd kullanmıştım bundan önce ve çok başarılı bir harici hdd yi
Cango34 Megapat Katılım 7 Kasım 2014 Mesajlar 478 Çözümler 1 Yer İstanbul 18 Mart 2024 #3 Toshiba iyi bir seçim, öneririm. Bunun yanında Intenso modelleri de olabilir. İçlerinden sata Western Digital veya Toshiba çıkar.
Toshiba iyi bir seçim, öneririm. Bunun yanında Intenso modelleri de olabilir. İçlerinden sata Western Digital veya Toshiba çıkar.