S sari7 Hectopat Katılım 4 Nisan 2013 Mesajlar 36 29 Mayıs 2013 #1 Harici bluray okuyucuları tvlerde kullanma imkanımız var mı? Tv için bluray oynatıcı alacaktım ama harici bluray okuyucuların tvlerde bluray oynatıcı gibi çalışıp çalışmadığını öğrenmeden almak istemedim.
Harici bluray okuyucuları tvlerde kullanma imkanımız var mı? Tv için bluray oynatıcı alacaktım ama harici bluray okuyucuların tvlerde bluray oynatıcı gibi çalışıp çalışmadığını öğrenmeden almak istemedim.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2013 #2 Bunu tavsiye ediyorum. VATAN COMPUTER - PIONEER - DVR-XD10T 8X HAR Çok pahalıya geldi dersen bu da olabilir. VATAN COMPUTER - ASUS - SDRW-08D2S-U Lite 8X HAR Hafta sonu Vatan'da %25 indirim oluyor o zaman daha ucuz olur.
Bunu tavsiye ediyorum. VATAN COMPUTER - PIONEER - DVR-XD10T 8X HAR Çok pahalıya geldi dersen bu da olabilir. VATAN COMPUTER - ASUS - SDRW-08D2S-U Lite 8X HAR Hafta sonu Vatan'da %25 indirim oluyor o zaman daha ucuz olur.
M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 29 Mayıs 2013 #3 Bu şekilde kullanabileceğini sanmıyorum fakat elin'de varsa dene. Eyer alacaksan şöyle bir şey al daha iyi olur. Western Digital media Player
Bu şekilde kullanabileceğini sanmıyorum fakat elin'de varsa dene. Eyer alacaksan şöyle bir şey al daha iyi olur. Western Digital media Player
S sari7 Hectopat Katılım 4 Nisan 2013 Mesajlar 36 29 Mayıs 2013 #4 mevsres dedi: Bunu tavsiye ediyorum. VATAN COMPUTER - PIONEER - DVR-XD10T 8X HAR Çok pahalıya geldi dersen bu da olabilir. VATAN COMPUTER - ASUS - SDRW-08D2S-U Lite 8X HAR Hafta sonu Vatan'da %25 indirim oluyor o zaman daha ucuz olur. Genişletmek için tıkla... Bunlar dvd sürücüsü değil mi ? - - - Güncellendi - - - member13 dedi: Bu şekilde kullanabileceğini sanmıyorum fakat elin'de varsa dene. Eyer alacaksan şöyle bir şey al daha iyi olur. Western Digital media Player Genişletmek için tıkla... Benim amacım bluray diskten film izlemek, daha kaliteli görüntü ve ses olacağını sanıyorum daha önce hiç deneme imkanım olmadı ama denemeye değer
mevsres dedi: Bunu tavsiye ediyorum. VATAN COMPUTER - PIONEER - DVR-XD10T 8X HAR Çok pahalıya geldi dersen bu da olabilir. VATAN COMPUTER - ASUS - SDRW-08D2S-U Lite 8X HAR Hafta sonu Vatan'da %25 indirim oluyor o zaman daha ucuz olur. Genişletmek için tıkla... Bunlar dvd sürücüsü değil mi ? - - - Güncellendi - - - member13 dedi: Bu şekilde kullanabileceğini sanmıyorum fakat elin'de varsa dene. Eyer alacaksan şöyle bir şey al daha iyi olur. Western Digital media Player Genişletmek için tıkla... Benim amacım bluray diskten film izlemek, daha kaliteli görüntü ve ses olacağını sanıyorum daha önce hiç deneme imkanım olmadı ama denemeye değer