kuralnebilmiyorum Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #1 Ne elimde bilgisayar ne de Android cihaz var. Nasıl laptopa işletim sistemi yükleyeceğim bir fikri olan var mı? Aklıma gelen ilk çözüm MediaMarkt'a gidip oradaki örnek bilgisayarları kullanıp halletmek. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2023
Ne elimde bilgisayar ne de Android cihaz var. Nasıl laptopa işletim sistemi yükleyeceğim bir fikri olan var mı? Aklıma gelen ilk çözüm MediaMarkt'a gidip oradaki örnek bilgisayarları kullanıp halletmek.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 30 Eylül 2023 #2 Ben int kafeye gidip 2 saatlik masa açtırıp oyun oynarken arkada Windows indirmiştim. Artı 0 Eksi
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 30 Eylül 2023 #3 kuralnebilmiyorum dedi: Aklıma gelen ilk çözüm MediaMarkt'a gidip oradaki örnek bilgisayarları kullanıp halletmek. Genişletmek için tıkla... Bu olabilir. Onun harici internet cafeden de yapabilirsin. Artı 0 Eksi
kuralnebilmiyorum dedi: Aklıma gelen ilk çözüm MediaMarkt'a gidip oradaki örnek bilgisayarları kullanıp halletmek. Genişletmek için tıkla... Bu olabilir. Onun harici internet cafeden de yapabilirsin.
KS KS kuralnebilmiyorum Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #4 İşletim sistemini içine attım ama bilgisayarda kablosuz bağlantı yok iPhone ile nasıl halledebilirim? Elimde lan kablosu yok. Artı 0 Eksi
İşletim sistemini içine attım ama bilgisayarda kablosuz bağlantı yok iPhone ile nasıl halledebilirim? Elimde lan kablosu yok.