Harici disk görünmüyor

Devam etmeden önce şunu da check edelim. Başka USB portlarında veya başka PC de denediniz mi bu harici diski? Tercihen USB 2.0 USB portunda deneyin.

Devam etmeden önce şunu da check edelim. Başka USB portlarında veya başka PC de denediniz mi bu harici diski? Tercihen USB 2.0 USB portunda deneyin.

Denedim hocam.

Tehlikeli bir konuda garanti olmayacak önerilerde bulunmak cesaret ister.
Netice itibari ile verilerin kaybolma riski var.
Hani biz doğru öneride bulunsak bile epeyce detaylı işlemler gerekebileceği için en küçük bir hata da o veriler hakkın rahmetine kavuşabilir.

Recuva veya wise.. da diski göremedi mi?

Recuva gördü hocam.
Tarıyor şu an.

Hocam dosya buldu ama hangisi benim alacağım dosyalar bilmiyorum.

Hocam dosya buldu ama hangisi benim alacağım dosyalar bilmiyorum
Evet. Malesef epey kafa karıştırıcı olabilir.
Artık deneme yanılma yöntemi ile biraz uğraşacaksınız. Bu esnada öğrenmiş de olursunuz. Belki ilerde size veya yakınlarınıza gerekebilir.

Evet. Maalesef epey kafa karıştırıcı olabilir.
Artık deneme yanılma yöntemi ile biraz uğraşacaksınız. Bu esnada öğrenmiş de olursunuz. Belki ileride size veya yakınlarınıza gerekebilir.

Böyle hocam.

Nasıl kurtarıyoruz buradan.
Benzer çok program kullandım ama o programı hiç kullanmadım. Menülerden, butonlardan anlaşılıyor olması lazım.

@BlueAim wiseyi de deneyin isterseniz. Bayağı iyi olduğunu söylüyorlardı. Recuvadan daha sağlıklı olabilir. Ücretsiz olarak 2GB veri kurtarılabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…