Harici disk önerisi

Technopat Sosyal kuralları gereği imzaya özel iletişim adresi koymak da yasak maalesef. Yani özelden yardım istemek ve onunla ilişkili her şey yasak.

Eğer başka bir sorunuz olursa Sosyal'de yeni bir konu açmanız yeterli.
Tamam anladım hocam diğer konuya dönebilirmiyiz ne yapayım sırasına göre onları konuşsak müsaitseniz?

Tamam anladım hocam diğer konuya dönebilirmiyiz ne yapayım sırasına göre onları konuşsak müsaitseniz?
Şu anda yatıp uyuyacağım, ilk müsait olduğumda diğer konuya döneceğim.

Şu anda yatıp uyuyacağım, ilk müsait olduğumda diğer konuya döneceğim.
Tamam hocam unutmazsanız sevinirim bende gereken şeyleri almaya çalışacağım. Başka bir öneriniz var mı ?
Bir de şöyle birşey buldum bu 128gb hem usb hem type-c olarak kullanabiliyoruz.
Bu da 256 gb olan 400 mb/s okuma hıız varmış ve yani dönüştürücü gerekmiyor direk al kullan daha iyi benim için. Yükleme hızı falan çok önemli değil yani o kadar müsait olmayan birisi değilim. Sizce hangileri daha iyi? Hem 2-3 tane siparişte vermemiş olurum.
Not : Birde bunu buldum
1707603043081.png
fiyatı da 100-150 lira daha ucuz sizce hangisini tercih etmeliyim hiksemi kötü değil diye biliyorum. Sizce nasıl bir marka? Görüntü orjinal siteden. Hem type-c hemde usb çift olarak alabiliyoruz yani ultra flair'in yazma hızından da daha hızlı.

Son düzenleme:
Tamam hocam unutmazsanız sevinirim bende gereken şeyleri almaya çalışacağım. Başka bir öneriniz var mı ?
Bir de şöyle bir şey buldum bu 128gb hem USB hem type-c olarak kullanabiliyoruz.
Bu da 256 GB olan 400 mb/s okuma hız varmış ve yani dönüştürücü gerekmiyor direk al kullan daha iyi benim için. Yükleme hızı falan çok önemli değil yani o kadar müsait olmayan birisi değilim. Sizce hangileri daha iyi? Hem 2-3 tane siparişte vermemiş olurum.
SanDisk Ultra Dual Drive Go modellerinin 128 GB ve üstü kapasiteli sürümlerinde tek sıkıntı rastgele yazma hızlarının çok düşük olması. Eğer sadece fotoğraf ve veri yedekleme amaçlı kullanacaksanız işinizi görür. Ancak gidip de içine Windows To Go kurulumu yapayım derseniz sizi çok üzer. Ama onun dışında alınabilir.

Not: Bir de bunu buldum.
Fiyatı da 100-150 lira daha ucuz. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Hiksemi kötü değil diye biliyorum. Sizce nasıl bir marka? Görüntü orijinal siteden. Hem Type-C ve USB çift olarak alabiliyoruz hem de Ultra Flair'in yazma hızından da daha hızlı.
Hiksemi pek önermiyorum. Zaten yorumları da çok iyi değil ve sadece 3 değerlendirme yapılmış. İllaki böyle bir ürün almak istiyorsanız en azından 1500 TL bütçenizi kullanıp şunu alın derim:

Bu en azından daha güvenilir bir markanın ürünü ve performansı yine hızlı. Yurtdışında da epey olumlu notlar almış. Ben en azından bunu alın derim.

SanDisk Ultra Dual Drive Go modellerinin 128 GB ve üstü kapasiteli sürümlerinde tek sıkıntı rastgele yazma hızlarının çok düşük olması. Eğer sadece fotoğraf ve veri yedekleme amaçlı kullanacaksanız işinizi görür. Ancak gidip de içine Windows To Go kurulumu yapayım derseniz sizi çok üzer. Ama onun dışında alınabilir.

Hiksemi pek önermiyorum. Zaten yorumları da çok iyi değil ve sadece 3 değerlendirme yapılmış. İllaki böyle bir ürün almak istiyorsanız en azından 1500 TL bütçenizi kullanıp şunu alın derim:

Bu en azından daha güvenilir bir markanın ürünü ve performansı yine hızlı. Yurtdışında da epey olumlu notlar almış. Ben en azından bunu alın derim.
Hocam ultra dual drive go sadece fotoğraf ve veri yedekleme için kullanacağım. Windows To Go ne demek onu bile bilmiyorum. Şuan kararım bundan yana başka bişey öneriyormusunuz?

Hocam ultra dual drive go sadece fotoğraf ve veri yedekleme için kullanacağım. Windows To Go ne demek onu bile bilmiyorum. Şuan kararım bundan yana başka bir şey öneriyor musunuz?
Windows To Go'yu bilmiyorsanız zaten amacınız belli demektir. Dual Drive Go'yu fotoğraf ve veri yedekleme için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı