The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.680 Makaleler 49 Çözümler 12 Dün 21:30 #1 Mesela harici diske herhangi bir CoD oyunu yükledim diyelim. Bunu çıkartıp başka bir bilgisayara takarsam nasıl olur? Oyun çalışmaya devam eder mi? İyi Sosyaller.
Mesela harici diske herhangi bir CoD oyunu yükledim diyelim. Bunu çıkartıp başka bir bilgisayara takarsam nasıl olur? Oyun çalışmaya devam eder mi? İyi Sosyaller.
MasterCaution Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 66 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Rütbeli Personel Dün 21:35 #2 Evet çalışır ancak Steam'den vb. yerlerden indirdiysen Steam'i tekrar kurman gerekir. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:07 Artı 0 Eksi
recepbryant Centipat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:37 #3 The Tribal Chief dedi: Mesela harici diske herhangi bir CoD oyunu yükledim diyelim. Bunu çıkartıp başka bir bilgisayara takarsam nasıl olur? Oyun çalışmaya devam eder mi? İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin hocam, eğer ki Steam vb. yerlerden indirmediysen yani oyunun direkt kaynak dosyaları varsa çalışır ancak Steam, Epic Games gibi yerlerden kurduysan Launcher'i tekrar indirmen gerekecektir. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:07 Artı 0 Eksi
The Tribal Chief dedi: Mesela harici diske herhangi bir CoD oyunu yükledim diyelim. Bunu çıkartıp başka bir bilgisayara takarsam nasıl olur? Oyun çalışmaya devam eder mi? İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin hocam, eğer ki Steam vb. yerlerden indirmediysen yani oyunun direkt kaynak dosyaları varsa çalışır ancak Steam, Epic Games gibi yerlerden kurduysan Launcher'i tekrar indirmen gerekecektir.