Harici diske wintousb ile Windows 7 kurulabilir mi?

Timuçin1

Centipat
Daha fazla  
Harici diske wintousb programı ile Windows 7 kurmak istiyorum.
SSD'nin içine Windows 7'yi formatlayip bilgisayara takarsam kurulumda sıkıntı çıkarır mı ya da kurulumu açar mı?

Kurulabilir bildiğim kadarıyla. Ama sabit bir diske göre bir kaç tane adım alman gerekebilir. Ayrıca Windowsu bootlayacağın zaman disklerin hangisi olduğuna, ayarlara hepsine dikkat etmen gerekli. Bir kaç kere yanlış yaptığım için ana Windowsun dosyalarını bozmuştum.

SSD'nin içine Windows 7'yi formatlayip bilgisayara takarsam kurulumda sıkıntı çıkarır mı ya da kurulumu açar mı?

Hocam iyi günler SSD'nin içine Windows 7'yi başka bir bilgisayarda kurup kendi PC'nize takacak iseniz diğer bilgisayarın sistem özelliklerine göre optimize vb ayarlar yapıldığı için sizin PC'ye takılınca donanım ayrılığından sıkıntı çıkarır diye biliyorum (bir de dediğinizi ben böyle anladım yanlış anladıysam düzeltin)

@Timuçin1

Ama sadece ISO'yu Flash'a yazdırıp PC'ye takacaksanız bir şey olmaz normal yazdırma işlemi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı