Harici diskimde ki dosyalar kayıp fakat yer kaplıyor

coyistik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Harici diskimde ki bazı dosyalar gözükmüyor. System Volume İnformation adında bir Recycler virüsü var. Netteki şeyleri denedim fakat çare olmadı. Unlocker da yararsız. Bu dosyaları sadece başka bir laptopa taktığımda görmüştüm. O zamandan sonra peşine düştüm fakat kendi iki pcminde bunu göremiyorum. Bir sürü dosyam vardı. Bunlara nasıl erişebilirim?

Yardım edebilecek yok mu? İçinde ihtiyacım olacak dosyalar olmasa biçimlendirip geçerdim.

Abilerim bilmiyor olmanız mümkün değil bir zahmet etseniz gerçekten benim için mühim dosyalar var. Yoksa buraya kadar yazmazdım. Ne yapabilirim. Benim denediklerim bu virüsü görünür kılmak için cmd ve command prompt da komutlar ve kayıt defterinde korunan dosyaları göstermek filan ama bazıları gözüküyor içini hala göremiyorum rarla bakmayı da denedim sadece dosyalar karışık karman çorman harflerle çöp denecek resimler gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…