Harici diskte dosyalar görünmüyor

baltazar barbar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar not defterliyle şifre koydum dosyaya 3 aydır sıkıntısız kullandım bugün şifreyi giriyorum kilitli yazan dosya çıkıyor ama içi boş görünüyor. 20 kere denedim gelmedi dosyalar şifreli klasörün dışındakilerin hepsi sağlam şifreli dosyanın boyutu 0 görünüyor. Bilgisayarımda harici diskin boyutu 511 GB gözüküyor diskin içine girip tümünü seçe basıp boyutuna bakınca 237 GB görünüyor. Yani silinmemiş ama gözükmüyor görünümden gizli dosyaları göstere bastım gelmedi. Bu dosya çok önemli hem okulda yaptığım denemelerden oyun charlarıma kadar her şey dosyanın içinde. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir zararlı vardı. Root'daki bütün dosya ve klasörleri özel bir karakter içeren klasöre taşıyordu. Gizli dosya ve klasörleri göster fonksiyonunu açın. Bir de öyle bakın.

Bir zararlı vardı. Root'daki bütün dosya ve klasörleri özel bir karakter içeren klasöre taşıyordu. Gizli dosya ve klasörleri göster fonksiyonunu açın. Bir de öyle bakın.

Klasör seçeneklerinden görünüme girdim. Gizli dosya klasör ve sürücüleri gösteri şeçtim. Uygula tamama bastım yine aynı gözükmüyor.

Başlat Menüsüne Sağ tık
Çalıştır
CMD yazıp Enter

Açılan Komut penceresinde harici diskin sürücü harfini yazıp entera bas.
Misal F sürücüsü ise F: Enter
"F:\>" olacak

Bu sürücüde iken

"DIR /S/A" yazıp entera bas. Burada dosyaların listesi dökülmeye başlayacak

Bu listede ne çıkacak bak
ve dahi şimdi aklıma geldi. istersen bunu bir dosyaya aktaralım.
Komut satırında "DIR /S/A > liste.txt" komutu verirsen liste dosyası oluşturur.

NOT: datalarının silinmesinden şüphe ediyorsan harici disk üzerine yazılan silinen her şey kurtarılma ihtimalini azaltıyor. harici diski USB'ye taktığında Windows otomatik olarak bu sürücüye bir şeyler yazıyor.

Son düzenleme:
Açılan komut penceresinde direk c/user/oturum ismim yazıyor silme tuşuyla da silinmedi C sürücüsü. harici diskim D olarak gözüküyo CM'de nasıl D ye geçireceğim.

Yazdım matrix filmindeki gibi birürü şey çıktı tüm hardistekileri buluyor "DIR /S/A" ekleme yapıp yanlızca görünmeyen klasörü listelete bilirmiyim bideliste txt notunun içinde aradım dosyalarım gözükmüyo şifrelerken bu kodu kullandım kodu youtubedeki videonunu altında bulmuştum
cls
@Echo OFF
title Folder Kilitli
if EXIST "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" goto UNLOCK
if NOT EXIST Kilitli goto MDKilitli
:CONFIRM
echo Klasor kilitlensin mi?(e/h)
set/p "cho=>"
if %cho%==e goto LOCK
if %cho%==E goto LOCK
if %cho%==h goto END
if %cho%==H goto END
echo Invalid choice.
goto CONFIRM
:LOCK
ren Kilitli "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
attrib +h +s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
echo Folder locked
goto End
:UNLOCK
echo Sifreyi giriniz:
set/p "pass=>"
if NOT %pass%== warrior goto FAIL
attrib -h -s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
ren "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" Kilitli
echo Folder Unlocked successfully
goto End
:FAIL
echo Invalid password
goto end
:MDKilitli
md Kilitli
echo Locker created successfully
goto End
:End

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı