R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 30 Aralık 2020 #11 Okuma yazma hızı yüksek, USB 3.0 bir disk alırsanız gayet iyi oynarsınız. FPS düşüşü de olmaz. Denendi onaylandı
Okuma yazma hızı yüksek, USB 3.0 bir disk alırsanız gayet iyi oynarsınız. FPS düşüşü de olmaz. Denendi onaylandı
Leuwenhook Kilopat Katılım 14 Temmuz 2017 Mesajlar 283 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #12 1mpR0sibbLe dedi: Oynatır. Steam, Origin, Epic ve Ubisoft oyunlarımın çoğunluğu harici disklere kurulu. Sağlık değeri kötü disklerim haricinde performans sorunu yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam o profil fotoğrafınızı nasıl hareketli yaptınız?
1mpR0sibbLe dedi: Oynatır. Steam, Origin, Epic ve Ubisoft oyunlarımın çoğunluğu harici disklere kurulu. Sağlık değeri kötü disklerim haricinde performans sorunu yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam o profil fotoğrafınızı nasıl hareketli yaptınız?
1mpR0sibbLe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 1.202 Çözümler 7 30 Aralık 2020 #13 Önceden yapılabiliyordu. 2 yıldır aynı profil fotoğrafını kullanıyorum.