Emre Gural Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2015 #1 Hepinize selamlar arkadaşlar sizlere çok kritik bir sorum olacaktı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben Technopat'ın şu videosundaki gibi Harici Diskime kurtarma uyguladım ancak hiç bir şey kurtaramadım. Bu arada harici disk e DISKPART'tan format uyguladım o yüzden dosyalarım silindi. %100'e kadar tamamladım. Daha öncedende %2 de falan iptal etmiştim dosyalarımı kurtarabilmiştim ancak bu sefer kurtaramadım. Çözümü var mıdır ? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2015
Hepinize selamlar arkadaşlar sizlere çok kritik bir sorum olacaktı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben Technopat'ın şu videosundaki gibi Harici Diskime kurtarma uyguladım ancak hiç bir şey kurtaramadım. Bu arada harici disk e DISKPART'tan format uyguladım o yüzden dosyalarım silindi. %100'e kadar tamamladım. Daha öncedende %2 de falan iptal etmiştim dosyalarımı kurtarabilmiştim ancak bu sefer kurtaramadım. Çözümü var mıdır ?
D deepdark0 Ziyaretçi 10 Temmuz 2015 #2 Recuva programını denemeni öneririm. Bunun için başka programlar da var. Onları deneyebilirsin.
Emre Gural Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2015 #3 Malesef HDD den hiç bir dosya kurtarılamıyor. Yinede yorumunuz için teşekkürler.
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2015 #4 Recuva veya Track Easy Recovery öneririm.
Emre Gural Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2015 #5 ZubizukTumTum dedi: Recuva veya Track Easy Recovery öneririm. Genişletmek için tıkla... Recuva denedim Recep Baltaş'ın rehber videosundaki programıda denedim malesef olmuyor.
ZubizukTumTum dedi: Recuva veya Track Easy Recovery öneririm. Genişletmek için tıkla... Recuva denedim Recep Baltaş'ın rehber videosundaki programıda denedim malesef olmuyor.
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2015 #6 Emre Gural dedi: Recuva denedim Recep Baltaş'ın rehber videosundaki programıda denedim malesef olmuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman geçmiş olsun.
Emre Gural dedi: Recuva denedim Recep Baltaş'ın rehber videosundaki programıda denedim malesef olmuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman geçmiş olsun.