Merhaba. Kardeşimin Notebook'u için DVD okuyucu almak istiyorum ancak bulduğum ürünler genel olarak DVD yazıcı olarak geçiyor. Acaba bu ürünler DVD okumak için de kullanılabilir mi? Bu konuda bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim.
Merhaba. Kardeşimin Notebook'u için DVD okuyucu almak istiyorum ancak bulduğum ürünler genel olarak DVD yazıcı olarak geçiyor. Acaba bu ürünler DVD okumak için de kullanılabilir mi? Bu konuda bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim.
Okur elbette sorun olmaz. Bu arada eğer mahsuru yok ise alma sebebiniz nedir? Yani DVD devri geçeli epey oldu. Onun yerine özellikle bu parayı vermek yerine HDD kızağı almayı düşünebilirsiniz. (Harici ürün olduğunu unutmuşum)
Okur elbette sorun olmaz. Bu arada eğer mahsuru yok ise alma sebebiniz nedir? Yani DVD devri geçeli epey oldu. Onun yerine özellikle bu parayı vermek yerine HDD kızağı almayı düşünebilirsiniz. (Harici ürün olduğunu unutmuşum)
Kardeşim farklı bir şehirde yaşıyor ve sevdiği grupların müziklerini her ne kadar dijital olarak dinlese de aldığı cd-dvd'ler genelde kutu içinde yatıyor sadece. Bir süredir keşke dvd'den dinleyebilsem diyordu. Doğum günü yaklaşırken ufak bir jest yapmak istedim.
Kardeşim farklı bir şehirde yaşıyor ve sevdiği grupların müziklerini her ne kadar dijital olarak dinlese de aldığı CD-DVD'ler genelde kutu içinde yatıyor sadece. Bir süredir keşke DVD'den dinleyebilsem diyordu. Doğum günü yaklaşırken ufak bir jest yapmak istedim.