Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.660 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #11 AHMETBASTEM dedi: Şu an onboarda takılı goruntu alıyorum cıkartıp harici GPU'ya taktığımda görüntü yok. Genişletmek için tıkla... Sorun ile alakalı bu videoyu buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AHMETBASTEM dedi: Şu an onboarda takılı goruntu alıyorum cıkartıp harici GPU'ya taktığımda görüntü yok. Genişletmek için tıkla... Sorun ile alakalı bu videoyu buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A AHMETBASTEM Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #12 HDMI ile görüntü alıyorum hocam onboardan cıkartıp harici ekran kartına takınca görüntü gelmiyor
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.660 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #13 AHMETBASTEM dedi: HDMI ile görüntü alıyorum hocam onboardan cıkartıp harici ekran kartına takınca görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... VGA ile bağlayabilir misinz?
AHMETBASTEM dedi: HDMI ile görüntü alıyorum hocam onboardan cıkartıp harici ekran kartına takınca görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... VGA ile bağlayabilir misinz?
Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.777 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #14 AHMETBASTEM dedi: HDMI ile görüntü alıyorum hocam onboardan cıkartıp harici ekran kartına takınca görüntü gelmiyor Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız sıfır mı? Yazılımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü.
AHMETBASTEM dedi: HDMI ile görüntü alıyorum hocam onboardan cıkartıp harici ekran kartına takınca görüntü gelmiyor Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız sıfır mı? Yazılımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü.
Jaavei Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.830 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Hatay 4 Ocak 2022 #15 Ekran kartına güç kablolarını bağladınız mı?
A AHMETBASTEM Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #16 Jaavei dedi: Ekran kartına güç kablolarını bağladınız mı? Genişletmek için tıkla... evet hepsi takılı ve dediğim gibi rgbleri fanları gayet güzel çalışıyor Wexiar dedi: Ekran kartınız sıfır mı? Yazılımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... hayır sıfır değil ama temiz kullanılmış çalışan bi kart eski sistemden sökülme Dosya Ekleri WhatsApp Image 2022-01-04 at 13.00.09.jpeg 204,5 KB · Görüntüleme: 35 WhatsApp Image 2022-01-04 at 13.00.10.jpeg 195 KB · Görüntüleme: 36
Jaavei dedi: Ekran kartına güç kablolarını bağladınız mı? Genişletmek için tıkla... evet hepsi takılı ve dediğim gibi rgbleri fanları gayet güzel çalışıyor Wexiar dedi: Ekran kartınız sıfır mı? Yazılımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... hayır sıfır değil ama temiz kullanılmış çalışan bi kart eski sistemden sökülme
Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.777 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #17 AHMETBASTEM dedi: evet hepsi takılı ve dediğim gibi rgbleri fanları gayet güzel çalışıyor hayır sıfır değil ama temiz kullanılmış çalışan bi kart eski sistemden sökülme Genişletmek için tıkla... Daha önce herhangi bir ekran kartı driveri kurdunuz mu?
AHMETBASTEM dedi: evet hepsi takılı ve dediğim gibi rgbleri fanları gayet güzel çalışıyor hayır sıfır değil ama temiz kullanılmış çalışan bi kart eski sistemden sökülme Genişletmek için tıkla... Daha önce herhangi bir ekran kartı driveri kurdunuz mu?
A AHMETBASTEM Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #18 Wexiar dedi: Daha önce herhangi bir ekran kartı driveri kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... hayır kurmadın onboardın sürücüleri vs intelin sürücüleri yüklü
Wexiar dedi: Daha önce herhangi bir ekran kartı driveri kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... hayır kurmadın onboardın sürücüleri vs intelin sürücüleri yüklü
Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.777 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #19 AHMETBASTEM dedi: hayır kurmadın onboardın sürücüleri vs intelin sürücüleri yüklü Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yazılımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum. Ekran kartı üzerinde VGA,DVI vs. varsa onlarla görüntü almayı denediniz mi? Ayrıca bazı monitörlerde hangi girişten görüntü alınacağını değiştirebiliyorsunuz.
AHMETBASTEM dedi: hayır kurmadın onboardın sürücüleri vs intelin sürücüleri yüklü Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yazılımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum. Ekran kartı üzerinde VGA,DVI vs. varsa onlarla görüntü almayı denediniz mi? Ayrıca bazı monitörlerde hangi girişten görüntü alınacağını değiştirebiliyorsunuz.
A AHMETBASTEM Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #20 Wexiar dedi: Dediğim gibi yazılımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum. Ekran kartı üzerinde VGA,DVI vs. varsa onlarla görüntü almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... şuan elimde sadece hdmı var gün içerisinde alıp deneyip olanları tekrar bu konu altına paylaşıcam
Wexiar dedi: Dediğim gibi yazılımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum. Ekran kartı üzerinde VGA,DVI vs. varsa onlarla görüntü almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... şuan elimde sadece hdmı var gün içerisinde alıp deneyip olanları tekrar bu konu altına paylaşıcam