J jacktim Hectopat Katılım 17 Mayıs 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar, giriş seviyesi bir ekran kartını anakarta yerleştirdim fakat daha önce işlemci grafik yongası kullandığım için ekran gelmiyor ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2015
Arkadaşlar, giriş seviyesi bir ekran kartını anakarta yerleştirdim fakat daha önce işlemci grafik yongası kullandığım için ekran gelmiyor ne yapmam lazım?
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 17 Ocak 2015 #2 Görüntü gelmemesinin sebebinin bu olduğun emin misiniz ? BIOSda herhangi bir ayar yapmadıysanız böyle bir şeyin olmaması gerekiyor. Artı 0 Eksi
Görüntü gelmemesinin sebebinin bu olduğun emin misiniz ? BIOSda herhangi bir ayar yapmadıysanız böyle bir şeyin olmaması gerekiyor.
KS KS J jacktim Hectopat Katılım 17 Mayıs 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2015 #3 Hayır herhangi bir değişiklik yapmadım fakat anakartın kendi girişine takdığımda görüntü geliyor fakat gelen görüntü işlemcinin kendi grafik birimi. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2015 Artı 0 Eksi
Hayır herhangi bir değişiklik yapmadım fakat anakartın kendi girişine takdığımda görüntü geliyor fakat gelen görüntü işlemcinin kendi grafik birimi.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 17 Ocak 2015 #4 Ekran kartının çalıştığından emin misiniz ? Ekran kartında ekstra güç girişi var mı ? Varsa ve takmamışsanız görüntünün gelmeme sebebi bu olabilir. Artı 0 Eksi
Ekran kartının çalıştığından emin misiniz ? Ekran kartında ekstra güç girişi var mı ? Varsa ve takmamışsanız görüntünün gelmeme sebebi bu olabilir.
KS KS J jacktim Hectopat Katılım 17 Mayıs 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2015 #5 Ekran kartı üzerinde herangibi bir güç girişi yok sadece pc-ı express girişi mevcut. Artı 0 Eksi
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 17 Ocak 2015 #6 @Silinen üye Başka bir bilgisayarda deneme şansınız var mı ? Monitörün kablosunu ekran kartının çıkışına taktınız değil mi ? Artı 0 Eksi
@Silinen üye Başka bir bilgisayarda deneme şansınız var mı ? Monitörün kablosunu ekran kartının çıkışına taktınız değil mi ?