Harici ekran kartına geçme sorunu

Kerimcan32432

Decapat
Merhaba ben dün ASUS Dual RX 580 8 GB'lık model bir ekran kartı aldım fakat görüntü alamadım DisplayPort to VGA dönüştürücüsü ile denedim görüntü gelmedi monitörde HDMI girişi olmadığı için bende televizyon da denedim HDMI ile bağladım televizyona yine gelmedi sonra BIOS'dan ayarlar falan yaptım. PCI Express 1. slotu seçtim falan televizyona görüntü geldi sonra monitörü de anakarta bağladım 2 ekran oldu iki ekran da farklı ekran kartlarından görüntü alıyorlardı. Sonra bir şekilde sadece monitöre görüntü vermeyi başardım monitör anakarta takılı televizyonda ekran kartına sonra masaüstü görüntü ayarlarından iki ekranı yinele diye bir seçenek vardı sanırsam ona bastım ve sadece monitöre geldi.

Görüntü sıkıntısız bir şekilde oynadım ama monitör anakarta takılı oyunlarda ise RX 580 devreye giriyordu. Sonra oyun oynarken birden bire bilgisayar dondu ve açıp kapattım dahili ekran kartına geçmiş. Yine tekrardan HDMI ile televizyona bağladım ama bu sefer ne yaptıysam görüntü gelmedi. Kart sıkıntısız çalışıyor ama karttan görüntü alamıyorum. Tahminimce BIOS'da sorun var. Bir türlü harici ekran kartına geçiremiyorum. Bunun çözümü var mı yani nasıl halledebilirim?
Sorunu bilen kimse yok mu? Önceden PC açıldığında ekran kartı fanları döner Windows açıldığında da dururdu. Şimdi hiç dönmüyor PC ekran kartını algılamıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı