SavaşEA Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 2 27 Mart 2020 #1 Birincil ekran kartım AMD R7 ve 512 MB . Harici olan ekran kartım 2gb ama bunu aktif edemiyorum çünkü driverini bulamadım Harici ekran kartım R8 lütfen yardım edin (En güncel driver yüklü)
Birincil ekran kartım AMD R7 ve 512 MB . Harici olan ekran kartım 2gb ama bunu aktif edemiyorum çünkü driverini bulamadım Harici ekran kartım R8 lütfen yardım edin (En güncel driver yüklü)
Eyüp Köse Kilopat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 383 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2020 #2 Tahminim BIOS'dan ayar çekmeniz lazım, ekran kartınızın tam modelini yazarsanız driver hakkında yardımcı olabilirim Artı 0 Eksi
Tahminim BIOS'dan ayar çekmeniz lazım, ekran kartınızın tam modelini yazarsanız driver hakkında yardımcı olabilirim
KS KS SavaşEA Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 2 27 Mart 2020 #3 Eyüp Köse dedi: Tahminim BIOS'dan ayar çekmeniz lazım, ekran kartınızın tam modelini yazarsanız driver hakkında yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla... Birincil olan ekran kartım R7 M440 Harici olan R8 m535dx (2 side AMD) Artı 0 Eksi
Eyüp Köse dedi: Tahminim BIOS'dan ayar çekmeniz lazım, ekran kartınızın tam modelini yazarsanız driver hakkında yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla... Birincil olan ekran kartım R7 M440 Harici olan R8 m535dx (2 side AMD)