Harici hard disk sağlığı birden düştü

Daha fazla  
Dostlar 2 gün önce kuzenim SATA harici disk satın aldı ve taktı sağlık durumunda bakayım derken sağlığı %52 iken bir anda 13e düştü. Disk daha yeni alındı ve bir anda böyle düştü. Ve düşmeden önce bilgisayara çift tıklayıp diske bakınca üzerinde X işareti yoktu şimdi 13e düşünce olmaya başladı.

Dosya Ekleri

• IMG-20240527-WA0042.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG-20240527-WA0043.jpg
    3,7 KB · Görüntüleme: 58
Disk umuyorum ki ikinci el değildir. Hemen satıcıyla iletişime geçip disk'i değişim için gönderin veya iade edin. Şu Toshiba markasıyla disk konusunda benim de yüzüm hiç gülmedi. Seagate veya Western Digital alın hocam.

Üstteki arkadaşın dediği gibi, Seagate bence harici disk konusunda ve hard disk konusunda aşırı iyi bir marka.

Bad sector onarımı yapmayı deneyin.

Flash belleği icat ediyorlar, sırf SSD pazar pazında %15'ten fazla rol oynuyorlar, dizüstü üretiminde ilk 5'e giriyorlar yine de çıkıp birisi almayın diyebiliyor. Sizin şansınız kötü diye direkt olarak elemek saçmalık. Seagate özellikle hard disk konusunda problem çıkartabiliyor. WD konusunda bir şey diyemem, mükemmel.

Deneyimleri doğrultusunda düşüncelerini paylaşmış. Gayet hakkı.

Hocam

Hocam ben özellikle harddiskleri için söyledim. Uzun zamandır da Seagate ve WD tarafından ilerlediğim için haliyle bu markaları önerdim. Sizde sorun çıkmamıştır kullanmaya devam ediyorsunuzdur. Bu işler tecrübeyle değişen işler, yorumunuza saygım sonsuz. Teknoloji işi tamamen şans işi bu A markası da olur B markası da olur insan zihnindeki kötü tecrübeleri tekrar yaşamama içgüdüsüyle yaşayan bir varlık ve ben bundan ötürü orada "Şu Toshiba markasıyla disk konusunda benim de yüzüm hiç gülmedi." dedim. Yoksa bu sitenin amacı bu değil mi herkes düşüncesini paylaşır, hangisi faydalı gelirse .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…