Çözüldü Harici hard diske Windows yüklenebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar ben tatile gideceğim evde tek bir laptop var. Laptopun harddiskinin sağlığı çok düşük ve bilgisayar mavi ekran veriyor hata kodu da SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION. Harici hard diskim var. Onu ikiye bölüp içine Windows yükleyebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben tatile gideceğim evde tek bir laptop var. Laptopun harddiskinin sağlığı çok düşük ve bilgisayar mavi ekran veriyor hata kodu da SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION. Harici hard diskim var. Onu ikiye bölüp içine Windows yükleyebilir miyim?

Evet kurabilirsiniz. Normal kurulmazsa Windows To Go diye aratın, bu size yardımcı olacaktır.

Evet kurabilirsiniz. Normal kurulmazsa Windows to GO diye aratın, bu size yardımcı olacaktır.

Bir şey daha soracağım. Hard diski hareket ettirince okuma yazma birkaç saniyeliğine 0'a düşüyor. Yanlışlıkla hareket ettirirsem mavi ekran verir mi?

Eğer sistem kendini USB aygıtlar üzerinden boot edebiliyorsa, evet yükleyebilirsiniz.

Algılıyor ama BIOS'ta yapmam gereken bir şeyler var mı çünkü sürekli USB'den boot etmek için BIOS'a girip uğraşmak istemiyorum.

Bir şey daha soracağım. Hard diski hareket ettirince okuma yazma birkaç saniyeliğine 0'a düşüyor. Yanlışlıkla hareket ettirirsem mavi ekran verir mi?

Algılıyor ama BIOS'ta yapmam gereken bir şeyler var mı çünkü sürekli USB'den boot etmek için BIOS'a girip uğraşmak istemiyorum.
Boot sırasında USB aygıtı ilk sıraya alırsanız eğer sistem destekliyorsa direk boot edecektir efendim.

Eğer diskin durumu bahsettiğiniz gibiyse dediğiniz durumda verebilir efendim. Dikkatli olunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı