Harici hard diskte indirme hızı çok yavaş

Bayezid66

Centipat
Daha fazla  
Harici hard diskimi laptopa taktım. Battlefield 3 indireyim dedim. 5-6 dakikadır sadece 200 MB indi. Bir oyunun inmesi 4-5 gün sürer gibi bir şey bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam diskinizi bağladığınız kablo, taktığınız port, diskinizin kutusu gibi şeyler data aktarım hızını etkiler maalesef. O nedenle yavaş iniyordur ya da bir ihtimal diskinizde bir arıza vardır. Ayrıca torrent indiriyorsunuz anladığım kadarıyla. Önce bilgisayarınızdaki diske indirin, indirme tamamlanınca harici diskinize atarsınız. En azından daha hızlı iner.

Hocam diskinizi bağladığınız kablo, taktığınız port, diskinizin kutusu gibi şeyler data aktarım hızını etkiler maalesef. O nedenle yavaş iniyordur ya da bir ihtimal diskinizde bir arıza vardır. Ayrıca torrent indiriyorsunuz anladığım kadarıyla. Önce bilgisayarınızdaki diske indirin, indirme tamamlanınca harici diskinize atarsınız. En azından daha hızlı iner.
Sorunu şu şekil çözdüm önce Laptopun kendi Diskine indirip ona aktarıyorum

Sorunu şu şekil çözdüm önce Laptopun kendi Diskine indirip ona aktarıyorum
Hocam yaşadığınız bir sorun değil aslında, teknik yeterlilik. Diskinize aktarım hızını artırmak için yeterli düzeyde ürünlerle ve uygun port aracılığıyla bağlamalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı