Çözüldü Harici Harddisk RAW Dosya Sistemi Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mdark0

Hectopat
Arkadaşlar film arşivi yaptığım 1 TB'lık HDD'de sorun var. PC'ye takıyorum yerel disk diye gözüküyor, içine giremiyorum. Çok yavaş, tepki vermiyor, uzun bir süre sonra biçimlendireyim mi diyor ? Yönetimsel araçlar > disk yönetimine girdim, dosya sistemi GB RAW diyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun sadece senin bilgisayarında mı yoksa diğer bilgisayarlar da denedin mi? Ayrıca ürünün model ve markası nedir?

Harici diskler aslında standart bilgisayar diskleridir. Bir kutuya konulup satıldıklarında harici olurlar.

Kutunun içinde böyle bir disk var:

Siz bu diski söküp SATA kablou ile masaüstü bilgisayara bağlayabilirsiniz. Daha sonra verilerini kurtarma ihtimaliniz artar. Daha ayrıntılı bilgi için bu videonun 00:45:20 zamanına bakın:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

merhabalar raw hatalı hariçi hdd ntfs nasıl dönüştürülür içindeki veriler silinmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…