recep0076 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2013 Mesajlar 78 4 Ağustos 2013 #1 Merhaba arkadaşlar benim 2 hane HDD var. Bunların birini harici harddisk yapmak istiyorum (USB) ile bunun için kablo var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2013
Merhaba arkadaşlar benim 2 hane HDD var. Bunların birini harici harddisk yapmak istiyorum (USB) ile bunun için kablo var mı ?
Y Yunus Hectopat Katılım 14 Temmuz 2012 Mesajlar 573 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2013 #2 Bilgisayarın laptop ise bu video işine yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Bilgisayarın laptop ise bu video işine yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Matrax Hectopat Katılım 5 Aralık 2012 Mesajlar 590 Yer Ankara/Fatih Daha fazla Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2013 #3 Laptop olup olmaması önemli değil. Yani HDD boyutu ne olursa olsun onun için üretilmiş kutular mevcut. 3,5 IDE Sata USB Harddisk Kutular 2,5 IDE Sata USB Harddisk Kutular
Laptop olup olmaması önemli değil. Yani HDD boyutu ne olursa olsun onun için üretilmiş kutular mevcut. 3,5 IDE Sata USB Harddisk Kutular 2,5 IDE Sata USB Harddisk Kutular
G Gamiurams Ziyaretçi 4 Ağustos 2013 #4 İnşallah 3,5inc değildir. çünkû yanında power kablosu taşımak zorunda kalıcaksın. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2013
recep0076 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2013 Mesajlar 78 4 Ağustos 2013 #5 Ahmet Furkan dedi: İnşallah 3,5inc değildir. çünkû yanında power kablosu taşımak zorunda kalıcaksın. Genişletmek için tıkla... Sorunumu çözdüm kasayı açtım ata serial kablolardan bir tane aldım kasaya taktım 2 hdd kullanıyorum şimdi sağolun
Ahmet Furkan dedi: İnşallah 3,5inc değildir. çünkû yanında power kablosu taşımak zorunda kalıcaksın. Genişletmek için tıkla... Sorunumu çözdüm kasayı açtım ata serial kablolardan bir tane aldım kasaya taktım 2 hdd kullanıyorum şimdi sağolun