Harici harddiske oyun ve program kurulur mu?

Yer
ANTALYA
Daha fazla  
Elimde Samsung 500 GB harici HDD var. Ben bu diske program veya oyun atmak istiyorum ama sorun şu ki programın setupu haricide olmasına karşın kurulumu direkt bilgisayara yapıyor yani ben programı da oyunları da bilgisayara değil hariciye kursun oradan açıp çalıştırayım istiyorum. Mesela Utorrent'i hariciye kurmamış zaten, kurulum ekranında da bu seçimi de yaptırmadı. Ne yapmam gerekiyor?

Kurulum ekranında nereye yüklemek istediğinizi size sorar. Sürekli "next" butonuna basarsanız göremezsiniz. Oyunları da yüklerken seçebilirsiniz. Harici disk takılı ile kurulumu başlatmanız yeterli.
Muhtemelen NTFS olarak biçimlendirilmiş olması gerekiyor.

Kurulum ekranında nereye yüklemek istediğinizi size sorar. Sürekli "next" butonuna basarsanız göremezsiniz. Oyunları da yüklerken seçebilirsiniz. Harici disk takılı ile kurulumu başlatmanız yeterli.
Muhtemelen NTFS olarak biçimlendirilmiş olması gerekiyor.
Daha yeni aldım bomboş içi herhangi bir biçimlendirme yapmadım. Dediğim gibi utorrent yüklerken baktım iyice ama seçim ekranı gelmedi bir türlü
Steam de bir kaç oyun var onları indireceğim zaten de her oyuna da finans yetmiyor malum bazen mecburi bir kaç oyunu torrent olarak indirmek durumundayım

Elimde Samsung 500 GB harici HDD var. Ben bu diske program veya oyun atmak istiyorum ama sorun şu ki programın setupu haricide olmasına karşın kurulumu direkt bilgisayara yapıyor yani ben programı da oyunları da bilgisayara değil hariciye kursun oradan açıp çalıştırayım istiyorum. Mesela Utorrent'i hariciye kurmamış zaten, kurulum ekranında da bu seçimi de yaptırmadı. Ne yapmam gerekiyor?
Oyun performansında yükleme süreleri dışında çok fazla etki ettiğini düşünmüyorum.

Aynı harici diske ben de sahibim fakat bir türlü çözemediğim bir sıkıntısı var. Epic'ten oyunu indirirken indiriyor ve doğrulanıyor kısmında kalıyor. Steam zaten başka cins cins hatalar veriyor. Torrentten direkt sürücüye indirmeye de çalıştım fakat sürekli duruyor kırmızı yanıyor ve tekrar başlatmam gerekiyor. Saatlerdir uğraşıyorum çalışacak mı onu da bilmiyorum. Eksik yaptığım bir şey mi var cihaz mı bozuk düzeltilebilir bir şey mi fikri olan var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı