Harici Harddiski PC RAW formatta görüyor

luser78

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.

2 tane 3TB harddiskim bulunmakta, ikisini de kutusundan çıkartıp kasaya taktığımda RAW formatta görüyor ve biçimlendirmemi istiyor. Fakat tekrar kutularına taktığımda problemsiz çalışıyorlar. Bu harddiskleri biçimlendirmeden PC'ye bağlamak istiyorum, ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biçimlendirmeden takamazsın. Aynı şeyi ben de yaptığım için söylüyorum. Hatta şöyle de bir sıkıntı bekliyor seni ileride, disklerini dahili olarak kullanıp veri dolduruyorsun, sonrasında tekrar kutularına koyup harici olarak kullanmak istediğinde çalışmıyor, tekrar biçimlendirme istiyor. Ben bir çözüm bulamamıştım, varsa bilgili arkadaş yardımcı olur inşallah.

Biçimlendirmeden takamazsın. Aynı şeyi ben de yaptığım için söylüyorum. Hatta şöyle de bir sıkıntı bekliyor seni ileride, disklerini dahili olarak kullanıp veri dolduruyorsun, sonrasında tekrar kutularına koyup harici olarak kullanmak istediğinde çalışmıyor, tekrar biçimlendirme istiyor. Ben bir çözüm bulamamıştım, varsa bilgili arkadaş yardımcı olur inşallah.

Hadi ya, boş yerde yok :))
Teşekkür ederim saolasın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı