Schokofaoz Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 256 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #1 SSD veya HDD modeli Seagate 1 TB Harici 1 yıldır kullanıyordum sonra birden yok oldu USB sesi falan geliyor fakat bu bilgisayar da gözükmüyor disk yönetiminden de gözüküyor ama bir şey yapamıyorum Dosya Ekleri segate.png 13,5 KB · Görüntüleme: 37
1 yıldır kullanıyordum sonra birden yok oldu USB sesi falan geliyor fakat bu bilgisayar da gözükmüyor disk yönetiminden de gözüküyor ama bir şey yapamıyorum
FxILairesTR Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 505 Çözümler 3 21 Ekim 2022 #2 Sürücü harfi ve yolunu değiştirirseniz eğer düzelecektir.
Schokofaoz Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 256 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #3 FxILairesTR dedi: Sürücü harfi ve yolunu değiştirirseniz eğer düzelecektir. Genişletmek için tıkla... O HDD'ye sağ tıklayınca hiçbir şey seçemiyorum sadece "yardım" a tıklayabiliyorum. Dosya Ekleri dsxfg.png 39,8 KB · Görüntüleme: 39
FxILairesTR dedi: Sürücü harfi ve yolunu değiştirirseniz eğer düzelecektir. Genişletmek için tıkla... O HDD'ye sağ tıklayınca hiçbir şey seçemiyorum sadece "yardım" a tıklayabiliyorum.
FxILairesTR Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 505 Çözümler 3 21 Ekim 2022 #4 Kabloların yerlerini değiştirin başka bir kabloyla deneyin temassızlık olmadığına emin olun sonra sistemden birkaç test yapabiliriz.
Kabloların yerlerini değiştirin başka bir kabloyla deneyin temassızlık olmadığına emin olun sonra sistemden birkaç test yapabiliriz.