veyselgüneş Kilopat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2017 #1 Herkese merhaba, laptobumun eski HDD'ini harici olarak kullanmak istedim, lakin bu disk formatlı olmadığı için diskin C bölümü ve D bölümü ayrı ayrı görünüyor. Bunu tek bölüm olarak yapabilir miyim ve nasıl yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2017
Herkese merhaba, laptobumun eski HDD'ini harici olarak kullanmak istedim, lakin bu disk formatlı olmadığı için diskin C bölümü ve D bölümü ayrı ayrı görünüyor. Bunu tek bölüm olarak yapabilir miyim ve nasıl yaparım?
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.068 Makaleler 2 Çözümler 26 7 Mayıs 2017 #2 MiniTool Partition Wizard'ı indirin. Birleştirmek istediğiniz iki bölümü seçip Merge'yi seçin. Kayıpsız şekilde iki diskiniz tek disk olacaktır.
MiniTool Partition Wizard'ı indirin. Birleştirmek istediğiniz iki bölümü seçip Merge'yi seçin. Kayıpsız şekilde iki diskiniz tek disk olacaktır.
veyselgüneş Kilopat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2017 #3 Neurevt dedi: MiniTool Partition Wizard'ı indirin. Birleştirmek istediğiniz iki bölümü seçip Merge'yi seçin. Kayıpsız şekilde iki diskiniz tek disk olacaktır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim dostum.
Neurevt dedi: MiniTool Partition Wizard'ı indirin. Birleştirmek istediğiniz iki bölümü seçip Merge'yi seçin. Kayıpsız şekilde iki diskiniz tek disk olacaktır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim dostum.
veyselgüneş Kilopat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2017 #4 Neurevt dedi: MiniTool Partition Wizard'ı indirin. Birleştirmek istediğiniz iki bölümü seçip Merge'yi seçin. Kayıpsız şekilde iki diskiniz tek disk olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamam yaptım dostum çok sağol. Son düzenleme: 7 Mayıs 2017
Neurevt dedi: MiniTool Partition Wizard'ı indirin. Birleştirmek istediğiniz iki bölümü seçip Merge'yi seçin. Kayıpsız şekilde iki diskiniz tek disk olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamam yaptım dostum çok sağol.