G gezer3082 Kilopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 767 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben 1 ay önce harici HDD almıştım. Zamanla çok ısındığını fark ettim. Boşta iken 47 derecede çalışıyor. Bunu soğutmanın yolu var mı? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2014
Merhaba arkadaşlar. Ben 1 ay önce harici HDD almıştım. Zamanla çok ısındığını fark ettim. Boşta iken 47 derecede çalışıyor. Bunu soğutmanın yolu var mı? Teşekkürler.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 31 Ağustos 2014 #2 Sıcaklık normal. Sabit diskimin 60 derece gibi değerlere çıktığını gördüm ben.
recai tazyik zübükzade Hectopat Katılım 1 Eylül 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #3 Normal. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2014
G gezer3082 Kilopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 767 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #4 Silinen üye dedi: Sıcaklık normal. Sabit diskimin 60 derece gibi değerlere çıktığını gördüm ben. Genişletmek için tıkla... Kardeş kusura bakma. Cezalı'ydım ondan dolayı cevap yazamadım. Ayrıca cevabın için teşekkürler. recai tazyik zübükzade dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkürler. Peki harddisk'i soğutmanın yolu var'mı ?
Silinen üye dedi: Sıcaklık normal. Sabit diskimin 60 derece gibi değerlere çıktığını gördüm ben. Genişletmek için tıkla... Kardeş kusura bakma. Cezalı'ydım ondan dolayı cevap yazamadım. Ayrıca cevabın için teşekkürler. recai tazyik zübükzade dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkürler. Peki harddisk'i soğutmanın yolu var'mı ?
recai tazyik zübükzade Hectopat Katılım 1 Eylül 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #5 Kasa varsa kasaya tak yoksa mecbursun boyle
G gezer3082 Kilopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 767 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #6 recai tazyik zübükzade dedi: Kasa varsa kasaya tak yoksa mecbursun boyle Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Cevabın için.
recai tazyik zübükzade dedi: Kasa varsa kasaya tak yoksa mecbursun boyle Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Cevabın için.
H hamdıgultekın Hectopat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2014 #7 Sen bir servise gönder .!