Harici HDD Erişilemiyor Parametre Hatalı

Minemoysre

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar disk dün çalışıyordu ve bütün dosyalarımı aktardıktan sonra format attım bilgisayarıma. Şimdi ise disk çalışıyor, bilgisayarda görünüyor ama açılmıyor.

Başka bir bilgisayarda denedim kullanılabilmesi için biçimlendirilmesi gerekli uyarısı aldım.

Sorunu çözdüm chkdsk/r #(kurtarmak istediğiniz yer mesela F ise f yazın): ve enter'a basın ve bekleyin.

Kardeşim aynı sorun bende de var. Dediğin gibi yaptım fakat 2. adımda takıldı herhalde. Bu işlem ne kadar sürüyor?

Aynı sorunu bende şu anda yaşıyorum. Ve HDD de çok büyük bir arşivim ve çok önemli bilgiler var. Her şeyim onda resmen Ve çözemiyorum ne yapmalıyım ?

CHKDSK/F işlemini denedim ama olmadı. Restart attım bilgisayara. Hardisk'i taradı ancak çözüm olmadı...

İşlem yapmadan önce Linux da dene bir. Hdd RAW olduysa Linux açar. Bir usb ye Ubuntu at. Live olarak çalıştır ve HDD ye bak. Açarsa dosyalarını oradan direk al ondan sonra başka işlemler yap.

İşlem yapmadan önce Linux da dene bir. Hdd RAW olduysa Linux açar. Bir usb ye Ubuntu at. Live olarak çalıştır ve HDD ye bak. Açarsa dosyalarını oradan direk al ondan sonra başka işlemler yap.

Ben Windows kullanıyorum nasıl yapayım onu

Ben Windows kullanıyorum nasıl yapayım onu
Windows kullanman önemli değil. Ubuntu yu indir. USB ye yazdır (İnternetten araştır, çok kolay) daha sonra Bilgisyarını USB den başlat. Try Ubuntu yu seç. Bu sayede format çekmeden ubuntuyu açarsın. Sonra HDD ye bak işte.

Merhaba, aynı sorunu yaşan çok sayıda kişiden biriyim. Ubuntu uygulamasıyla çözüme ulaşabildiniz mi? Veya sorunu başka bir yolla çözdünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…