En başta harici diskinizi FAT32 ile formatlayarak hata yapmışsınız. FAT32'de 4 GB dosya limiti vardır. Dosya sistemi NTFS olmalı idi. HP USB Disk Storage Format Tool ile diski biçimlendirmeyi deneyin. Olmazsa Mini Tool Partition Wizard ile diskteki bütün bölümleri silin ve Mantıksal (Logical) bir bölüm oluşturun NTFS biçiminde
Benim bildiğim FAT32 32gb destekliyor.
O boyutda bir diski nasıl FAT32'ye biçimlendirdiniz?
Benim de yapmam gerekiyor fakat Windows 32gb olmayan bellek ve hddleri FAT32'ye biçimlendiremiyor.
Benim bildiğim FAT32 32gb destekliyor.
O boyutda bir diski nasıl FAT32'ye biçimlendirdiniz?
Benim de yapmam gerekiyor fakat Windows 32gb olmayan bellek ve hddleri FAT32'ye biçimlendiremiyor.
O halde işletim sisteminin kurulu olduğu diskin kablosunu sök ve Windows kurulum medyasıyla bilgisayarı başlat. Windows'un kurulacağı diski seçme ekranına kadar gel ve Shift + F10 tuşlarına bas. Komut istemi açılacak oraya linkte anlattığım komutları gir. Yalnız clean all yerine sadece clean yaz yoksa saatlerce beklemek zorunda kalırsın. İşlem bitince bilgisayarı kapat, diğer diskin kablosunu tak ve bilgisayarı başlat. İşlemleri sorunsuz tamamlarsan harici diskin biçimlendirilmemiş ham disk olarak görünür. NTFS olarak biçimlendirip kullanmaya devam edebilirsin.