Harici HDD Windows Görmüyor

-BYAEY-

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Biligisayarcı
Arkadaşlar 5-6 ay önce aldığım ve sorunsuz kullandığım WD Elements 10A8 1TB Harici HDD dim taktığımda ışığı yanıyor aygıt yöneticisinde gözüküyor ancak Bilgisayarımda gözükmüyor. Bu arada 1-2 gün önce Harici HDD den oyun yüklerken elektirik kesilmişti. Formatla demeyin çünkü içerisinde kişisel fotoğraflarım var. Ben bu sorunu nasıl halledebilirim?

Büyük ihtimalle dosya sistemi zarar görmüş. Formatlama gerekli olabilir.

Benim de telefonuma aynı sorunu yapıyor kasam.

Farklı USB portları deneyebilirsiniz .

Sadece içindeki dosyaları kurtarsam gerisi önemli değil. Önemli dosyaları nasıl kurtarabilirim?

Benim de telefonuma aynı sorunu yapıyor kasam.

Farklı USB portları deneyebilirsiniz .
Denedim ama olmadı

Farklı bir bilgisayar'larda denemenizi öneririm. Eğer aynı sorunu yaşamaya devam ederseniz, muhtemelen formatlamak gerekecek.

Arkadaşım sakın bozuk diye düşünme hemen yoksa benim gibi gider çöpten alırsın harici diskini tekrar kullarsın.
3 Farklı bilgisayarda denedim hiç birinde açılmadı kızdım 1 TB harici hardiski çöpe attım sonra ofise döndüm.
Dedim ki ya kabloda sorun varsa? Hemen gittim diğer harici diskin kablosunu aldım gittim çöpten diskide aldım denedim.
Sonuç? Kabloda sıkıntı varmış vatandan kablo aldım mesut bahtiyar geçiniyoruz bir kaç aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…