ozturk.ac Hectopat Katılım 3 Ekim 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2015 #1 Merhaba millet, elimde harici bir ''HDD'' var. Benim işletim sistemim 8.1. Ben diyorum ki bilgisayarın içindeki HDD'i çıkarıp harici olanı taksam BİOS'a girip ayarları yapsam HDD'e format atsam olur mu ? Sorun çıkar mı ? Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2015
Merhaba millet, elimde harici bir ''HDD'' var. Benim işletim sistemim 8.1. Ben diyorum ki bilgisayarın içindeki HDD'i çıkarıp harici olanı taksam BİOS'a girip ayarları yapsam HDD'e format atsam olur mu ? Sorun çıkar mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ekim 2015 #2 Evet, atılır. O HDD'i sistemde kullanabilirsin. Bir gariplik yok bunda.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 3 Ekim 2015 #3 Harici diskler genelde düşük güç tüketimli olurlar, performansları ortalama disklere göre düşük olabilir. Bunun haricinde bir sorun gözükmüyor.
Harici diskler genelde düşük güç tüketimli olurlar, performansları ortalama disklere göre düşük olabilir. Bunun haricinde bir sorun gözükmüyor.
B Bor Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 509 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2015 #4 Ben bu şekilde yıllardır kullanıyorum. Mesela benimkinin içinden 2Tb 64Mb Cache 7200Rpm Seagate Barracuda çıktı. Dosya Ekleri 51cXcRu2ySL._SL1030_.jpg 49,3 KB · Görüntüleme: 305
Ben bu şekilde yıllardır kullanıyorum. Mesela benimkinin içinden 2Tb 64Mb Cache 7200Rpm Seagate Barracuda çıktı.