I ilkerogtc Hectopat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 29 1 Mart 2020 #1 MacBook Pro cihazım için harici HDD içine Boot camp ile Windows kurup aynı zamanda macOS işletim sisteminde içindeki dosyaları görebilir miyim?
MacBook Pro cihazım için harici HDD içine Boot camp ile Windows kurup aynı zamanda macOS işletim sisteminde içindeki dosyaları görebilir miyim?
M MrRich Megapat Katılım 19 Ağustos 2013 Mesajlar 507 Çözümler 9 1 Mart 2020 #2 Merhabalar harici disk ile BootCamp kurulumu yapmak mümkün daha önce kendim kurup tecrübe ettim. Fakat BootCamp driver ve APFS dosya sistemi neticesinde macOS işletim sisteminin dosyalarını göremiyorsunuz. Bunlar benimde zamanında uyguladığım adımları içeren rehberler: How to run Bootcamp and Windows 10 on a USB SSD How to install Windows 10 on Mac using an external drive YOUTUBE How to Install Windows 10 on USB External Drive | FREE Mac Guide YOUTUBE
Merhabalar harici disk ile BootCamp kurulumu yapmak mümkün daha önce kendim kurup tecrübe ettim. Fakat BootCamp driver ve APFS dosya sistemi neticesinde macOS işletim sisteminin dosyalarını göremiyorsunuz. Bunlar benimde zamanında uyguladığım adımları içeren rehberler: How to run Bootcamp and Windows 10 on a USB SSD How to install Windows 10 on Mac using an external drive YOUTUBE How to Install Windows 10 on USB External Drive | FREE Mac Guide YOUTUBE