woeP Kilopat Katılım 15 Ağustos 2018 Mesajlar 153 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 2600x GPU: GIGABYTE GeForce RTX 2060 6GB RAM: 2x8GB 3MHz Anakart: B450M S2H Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #1 Bilgisayarım laptop değil bu sebeple BIOS'tan devre dışı ettiğim FN tuşları harici klavyemde herhangi bir etki etmiyor. Keza klavyemin üzerinde bir FN lock tuşu da bulunmuyor. FN +ESC kombinasyonu da bir işe yaramadı. Var mıdır bir çözümü?
Bilgisayarım laptop değil bu sebeple BIOS'tan devre dışı ettiğim FN tuşları harici klavyemde herhangi bir etki etmiyor. Keza klavyemin üzerinde bir FN lock tuşu da bulunmuyor. FN +ESC kombinasyonu da bir işe yaramadı. Var mıdır bir çözümü?
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.706 Çözümler 7 2 Şubat 2024 #2 Hortlatıyorum ama çözebildin mi? Artı 0 Eksi
KS KS woeP Kilopat Katılım 15 Ağustos 2018 Mesajlar 153 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 2600x GPU: GIGABYTE GeForce RTX 2060 6GB RAM: 2x8GB 3MHz Anakart: B450M S2H Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #3 r0tz dedi: Hortlatıyorum ama çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Yok usta çözülmediğini öğrendim gibi bir şey oldu artık saldım ben de. Artı 0 Eksi
r0tz dedi: Hortlatıyorum ama çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Yok usta çözülmediğini öğrendim gibi bir şey oldu artık saldım ben de.
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.706 Çözümler 7 3 Şubat 2024 #4 woeP dedi: Yok usta çözülmediğini öğrendim gibi bir şey oldu artık saldım ben de. Genişletmek için tıkla... Maalesef ben de bulamadım hiçbir yerde. Böyle kullanacağız. Hocam ben çözdüm. FN+L tuşuna bastığımda F tuşları iptal oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
woeP dedi: Yok usta çözülmediğini öğrendim gibi bir şey oldu artık saldım ben de. Genişletmek için tıkla... Maalesef ben de bulamadım hiçbir yerde. Böyle kullanacağız. Hocam ben çözdüm. FN+L tuşuna bastığımda F tuşları iptal oluyor.