Harici klavyeye sıcak süt döküldü

Rayz00

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVİDİA GeForce RTX 4060 Tİ
AMD Ryzen 5 5600
16GB RAM
Laptop klavyemde bazı harfler eksik o yüzden başka bir klavye aldım fakat dün akşam üstüne süt döktüm ve başta r harfine bastırımda rftg4 gibi şeyler yazıyordu sonrasında hiç çalışmamaya başladı. Ne yapmam gerekli? Işıkları yanıyor fakat çalışmıyor yazı yazmıyor.

Açıp temizlemeniz gerekli olabilir. En azından bi deneyin olmazsa çöp zaten. Sıvı temasından dolayı elektronik olarak bir arıza oluşmuşsa sizin yapacağınız bir şey yok.

Açıp temizlemeniz gerekli olabilir. En azından bir deneyin olmazsa çöp zaten. Sıvı temasından dolayı elektronik olarak bir arıza oluşmuşsa sizin yapacağınız bir şey yok.

Tüm tuşları söküp baş aşağı dinlendirmeyi veya pirince yatırmayı denesem.

Tuşları komple söküp temizlemeniz gerekiyor da dün akşam olduysa iş işten geçmiştir hocam. O klavyeden daha hayır gelmez. Süt kokusu sinince ne yaparsan yap çıkmıyor. Profesyonel temizlik gerekiyor. Kokusu çürük yumurtadan daha beter.

Tüm tuşları söküp baş aşağı dinlendirmeyi veya pirince yatırmayı denesem.
Pirinçle bulgurla olacak iş değil, söküp kendi haline bırakmanızın bir etkisi olmaz. Bir tabaka gibi birşey oluşturmuşsa onları temizlemek gerekir.

Dün akşam yaptım zaten fakat bir şey olmadı şimdi tekrar deneyip 4-5 saat kadar bekleteceğim.

Pirinçle bulgurla olacak iş değil, söküp kendi haline bırakmanızın bir etkisi olmaz. Bir tabaka gibi bir şey oluşturmuşsa onları temizlemek gerekir.

İçini tekrar açtım fakat bir tabaka gözükmüyor tüm tuşları söküp peteğin üstünde bekletmeyi deneyeceğim eğer çalışmamaya devam ederse geçmiş olsun ne diyelim.

Elektronik bileşenlere sıvı temas ettiyse muhtemelen temizlemek vs. işe yaramayabilir. Teknik servisten tamir talep edebilirsiniz son çare olarak. Kart tamiri mümkünse yaparlar fakat mümkün değilse yeni klavye almaktan başka çare yok.

Peki teşekkür ederim tavsiyeleriniz için eğer düzelirse yazarım buraya umarım yazabilirim düzeldi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…