Harici M.2 SSD önerisi

KatakiNotFound

Hectopat
Daha fazla  
Amazon'da bir ürün buldum beikell M.2 diye. Fakat satın alma kısmında ürün adresime gelmeyeceğini söylüyor 10Gbps olduğu için açıkçası canım sıkıldı. Hem ucuzdu hem yüksek hızlara ulaşıyordu. 500TL bütçem var daha yukarısına çıkamam. Öneriniz var mıdır?

Bu paraya anca flash bellek alırsınız.

O bütçeye imkansız. 700 üstüne çıkarsanız Gen 2 bulursunuz 1Gbps hızları civarında.

Bahsettiğiniz ürün M.2 SSD kutusu ancak konu başlığında M.2 SSD önerisi istemişsiniz. Hangisini alacaksınız anlamadım.

Bahsettiğiniz ürün M.2 SSD kutusu ancak konu başlığında M.2 SSD önerisi istemişsiniz. Hangisini alacaksınız anlamadım.

Arkadaş aynı şu "3000TL bütçem var mümkünse RDR 2 250FPS veren bir bilgisayar önerir misiniz bir de laptop olsun"

İlk başta SATA SSD önerisi demiştim sonra orayı silmeyi unutmuştum. İstediğim şey M.2 SSD kutusu hocam

İlk başta SATA SSD önerisi demiştim sonra orayı silmeyi unutmuştum. İstediğim şey M.2 SSD kutusu hocam

Bu bütçeye M.2 SSD kutusu da alınmaz piyasada var fakat çok hızlı bir şey beklememek lazım. Ben de Ugreen önerecektim. Bu segment ürünlerin mercedesidir. 500 TL için muadil markalar var Alfais gibi. Deneyebilirsin

Bu bütçeye M.2 SSD kutusu da alınmaz piyasada var fakat çok hızlı bir şey beklememek lazım. Ben de Ugreen önerecektim. Bu segment ürünlerin mercedesidir. 500 TL için muadil markalar var Alfais gibi. Deneyebilirsin

Ugreen 550TL'di geçen bakıyordum hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…