C can gündoğdu28 Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 168 12 Mayıs 2020 #1 Dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Harici mikrofon taktım ama çalışmadı gidip USB ses kartı aldım. Yine çalışmadı. Mikrofon saglam, telefonda falan çalışıyor neden olabilir?
Dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Harici mikrofon taktım ama çalışmadı gidip USB ses kartı aldım. Yine çalışmadı. Mikrofon saglam, telefonda falan çalışıyor neden olabilir?
Bir Bardak Çay Centipat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 462 Çözümler 1 12 Mayıs 2020 #2 Mikrofon ayarlarından mikrofon ayarlarını yaptın mı, ayarları değiştirmek zorunda olabilirsin bir bak. Artı 0 Eksi
Mikrofon ayarlarından mikrofon ayarlarını yaptın mı, ayarları değiştirmek zorunda olabilirsin bir bak.
KS KS C can gündoğdu28 Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 168 12 Mayıs 2020 #3 Bir Bardak Çay dedi: Mikrofon ayarlarından mikrofon ayarlarını yaptın mı, ayarları değiştirmek zorunda olabilirsin bir bak. Genişletmek için tıkla... yaptım ayarları yaa ses vermiyor mikrofon görüyor ama ses vermiyor Artı 0 Eksi
Bir Bardak Çay dedi: Mikrofon ayarlarından mikrofon ayarlarını yaptın mı, ayarları değiştirmek zorunda olabilirsin bir bak. Genişletmek için tıkla... yaptım ayarları yaa ses vermiyor mikrofon görüyor ama ses vermiyor
Bir Bardak Çay Centipat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 462 Çözümler 1 12 Mayıs 2020 #4 can gündoğdu28 dedi: yaptım ayarları yaa ses vermiyor mikrofon görüyor ama ses vermiyor Genişletmek için tıkla... mikrofon test yaptığınız halde ses almıyor mu ? Artı 0 Eksi
can gündoğdu28 dedi: yaptım ayarları yaa ses vermiyor mikrofon görüyor ama ses vermiyor Genişletmek için tıkla... mikrofon test yaptığınız halde ses almıyor mu ?
KS KS C can gündoğdu28 Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 168 12 Mayıs 2020 #5 Bir Bardak Çay dedi: mikrofon test yaptığınız halde ses almıyor mu ? Genişletmek için tıkla... hayır mikrofon gözükyor ama ses almıyor Artı 0 Eksi
Bir Bardak Çay dedi: mikrofon test yaptığınız halde ses almıyor mu ? Genişletmek için tıkla... hayır mikrofon gözükyor ama ses almıyor