kadirheavenlyy
Femtopat
Daha fazla
Hepinize selamlar. Geçen günlerde SteelSeries Arctis 7+ aldım, beklentilerimi tamamiyle tatmin etti ama mikrofonu için aynı şeyi söyleyemem. Eskiden Corsair Void Elite kullanmaktaydım ve mikrofonu gayet iyiydi. Arctis 7+ kulaklığına geçtiğim zaman ciddi bir düşüş hissettim. Ben de bu yüzden yeni mikrofon alacağım fakat kararsızım. Aklımda üç adet mikrofon önerisi var ve sizlerden yardım istiyorum.
DOCKIN MP1000: Amazon.com.tr (Bu mikrofon Türkiye'ye yeni gelmiş sanırsam, YT'de hiçbir Türkçe videosunu görmedim ama Amazon'da aldığı değerlendirmeler epey yüksekti)
Havit GK59: Amazon.com.tr (İncelediğim videolarda ses seviyesi GK61'dan çok daha üstün geldiği için kararsızım)
Havit GK61: Havit Gamenote GK61 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu Fiyatı ve Özellikleri (Ses seviyesi GK59'a göre daha cansız)
DOCKIN MP1000: Amazon.com.tr (Bu mikrofon Türkiye'ye yeni gelmiş sanırsam, YT'de hiçbir Türkçe videosunu görmedim ama Amazon'da aldığı değerlendirmeler epey yüksekti)
Havit GK59: Amazon.com.tr (İncelediğim videolarda ses seviyesi GK61'dan çok daha üstün geldiği için kararsızım)
Havit GK61: Havit Gamenote GK61 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu Fiyatı ve Özellikleri (Ses seviyesi GK59'a göre daha cansız)