Çözüldü Harici monitör kullanırken AMD GPU nasıl aktif edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cagtay59

Picopat
Daha fazla  
Laptopu harici monitöre bağlıyorum ve Nvidia GPU'yu kullanıyor. AMD'yi kullanmasını nasıl sağlarım, pil ömrü uzun olsun diye?

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX yapılandırması sekmesine girip ekran görüntüsü atar mısınız?

Dosya Ekleri

• pysh.png
    pysh.png
    88,2 KB · Görüntüleme: 22
Attım TV çıkarıp.

Laptop modelini de yazar mısınız netlik için? Görünen Type-C muhtemelen DP zaten ama bakalım harici port var mı? Muhtemelen AMD üstüne bağlı GPU görünmeyecek ama çıkabilir, teyitleyelim. 2 Type-C varsa biri AMD üstüne bağlı olabilir. Direkt DP portu olduğunu hiç sanmam zaten.

Laptop modelini de yazar mısınız netlik için? Görünen Type-C muhtemelen DP zaten ama bakalım harici port var mı? Muhtemelen AMD üstüne bağlı GPU görünmeyecek ama çıkabilir, teyitleyelim. 2 Type-C varsa biri AMD üstüne bağlı olabilir. Direkt DP portu olduğunu hiç sanmam zaten.

Acer Nitro 16 RTX 4050 AMD Ryzen 7535HS.

Acer Nitro 16 RTX 4050 AMD Ryzen 7535HS.

Evet dediğim gibi çift Type-C görünüyor. İkisinden biri AMD üstünden görüntü vermez ise istediğiniz olayı yapamazsınız demektir. Type-C to DP kablo almanız gerek denemek için, varsa gerekli değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı