Y yavuzmaze Centipat Katılım 27 Ekim 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #1 Selam. Laptop kullanıyorum, bazı arkadaşlar monitör takarsam performansımın 2-3 katına cıkacagını soyledı. Doğru mu?
Selam. Laptop kullanıyorum, bazı arkadaşlar monitör takarsam performansımın 2-3 katına cıkacagını soyledı. Doğru mu?
JoeBlackk Kilopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.712 Çözümler 28 7 Kasım 2023 #2 Her laptop değil ama bazi laptoplarda performans artirmak mümkün ama 2-3 kat değil tâbi ki. Kendi laptop modelini atarsan bakarız, ek olarak MUX Switch nedir diye araştirabilirsin.
Her laptop değil ama bazi laptoplarda performans artirmak mümkün ama 2-3 kat değil tâbi ki. Kendi laptop modelini atarsan bakarız, ek olarak MUX Switch nedir diye araştirabilirsin.
singlenerve Picopat Katılım 2 Kasım 2023 Mesajlar 231 7 Kasım 2023 #3 Bence işlemciye göre değişiyor. Benim eski dizüstü bilgisayarım harici ekrana bağlandığı anda turbo moda geçiyordu.
Bence işlemciye göre değişiyor. Benim eski dizüstü bilgisayarım harici ekrana bağlandığı anda turbo moda geçiyordu.