6 678898 Picopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 885 Çözümler 7 18 Nisan 2024 #11 pesimist34 dedi: İşte biz buna "refurbished-yenilenmiş ürün" diyoruz hocam. Onlar genelde böyle oluyorlar. Veya bir ihtimal de olsa sağlıklı kalmışlardır. Genişletmek için tıkla... Hocam ucuz ve sağlıklı olduğunda böyle ürünler bence kullanılabilir o yüzden sordum.
pesimist34 dedi: İşte biz buna "refurbished-yenilenmiş ürün" diyoruz hocam. Onlar genelde böyle oluyorlar. Veya bir ihtimal de olsa sağlıklı kalmışlardır. Genişletmek için tıkla... Hocam ucuz ve sağlıklı olduğunda böyle ürünler bence kullanılabilir o yüzden sordum.
pesimist34 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 22 Yer Turkiye 18 Nisan 2024 #12 678898 dedi: Hocam ucuz ve sağlıklı olduğunda böyle ürünler bence kullanılabilir o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir hataya düştüm bir zamanlar,sağlık yüzde 100 idi harddiskin.Geceden itibaren GTA5 indirirken HDD sağlığı yüzde 99 oldu.Sıfırlayıp hemen iade etmiştim.
678898 dedi: Hocam ucuz ve sağlıklı olduğunda böyle ürünler bence kullanılabilir o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir hataya düştüm bir zamanlar,sağlık yüzde 100 idi harddiskin.Geceden itibaren GTA5 indirirken HDD sağlığı yüzde 99 oldu.Sıfırlayıp hemen iade etmiştim.